Cred în tine

Uită-te în oglindă. Pe cine vezi? Ce-ți place la persoana care e în fața ta? Ce ai schimba? Ce ai adăuga? Ce ai lua? Ce te deranjează? Ce-ți spune vocea din interior despre tine?

Dacă nu poți zâmbi când te privești, dacă frământările tale sunt mai mari decât bucuriile, dacă ai vrea să fugi de tine în loc să te regăsești, oprește-te. Nu-ți mai face rău.
Deoarece nu am întâlnit vreodată un om care să nu aibă ceva frumos, ceva ce merită apreciat, ceva ce strălucește din interior, chiar dacă e acoperit de multe ori de mizerie, de răutate, de orgolii și aroganță. Iar cei mai frumoși oameni i-am găsit după ce am reușit să văd dincolo de masca pe care o purtau.
Ne spunem că nu merităm, că nu suntem suficient de buni, că nu avem ce arăta. Ne ascundem strălucirea de teamă că e prea puțin, că alții sunt mai valoroși, că vom fi răniți dacă ne arătăm așa cum suntem. Și suferim, ne ascundem și  încercăm să devenim altcineva. Așa cum credem că se așteaptă alții să fim. Renunțăm la ceea ce suntem, la ceea ce ne place și construim o imagine falsă. O imagine după care să ne ascundem de teamă.

De asta am ales să ofer  coaching pentru creșterea stimei de sine. Deoarece eu cred în frumusețea din interior. Cred că meriți să te bucuri de ceea ce ai. Cred că ai puterea să obții ceea ce îți dorești. Cred că poți să te uiți în oglindă, să lași ușor masca să cadă și să descoperi și tu ceea ce ai bun, să te apreciezi pentru ceea ce ai frumos în tine și să-ți construiești viața pe această temelie.
Cred în tine... și e timpul să o faci și tu!

Enjoy and Shine!
www.oklifecoaching.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un moment cu tine...

Când noaptea îți devine dușman

Hell isn’t a bad place to be