Despre tine


Mă uitam în oglindă cu ochii aspriți de privirile celor care m-au judecat, etichetat, catalogat și așezat pe un raft al inteligenței  lor primare. Lacrimi mari și grele mi se prelingeau pe față, căzând cu un sunet înfundat ca într-un templu gol. O avalanșă de sentimente contradictorii se rostogoliră spre mine, făcându-mi corpul să se contracte sub greutatea lor.
După care liniște... o liniște profundă și apăsătoare; o liniște ce naște întrebări fără răspuns. Și dintr-o dată, în acea liniște, se cuibărește un gând firav, ca o lumină slabă ce încearcă să străpungă întunericul dens. Cine e acest om chircit sub greutatea propriei priviri, a propriilor gânduri, a întrebărilor nerăspunse? Și ca un ecou, ce lovește din nou și din nou munții neclintiți, întrebarea se repetă: cine... cine... cine... Răspunsul nu vine.
Se lasă seara și un întuneric cald acoperă tot ceea ce lumina zilei nu reușește să descopere. Dar e o altă lumină ce străbate nevăzută întunericul. E lumina ce nu se lasă acoperită de nici cel mai negru întuneric, de răutate, de deznădejde, de singurătate, de lacrimi. Este acea parte din tine care știe că e mai presus de jocurile vieții, mai presus de etichete și judecăți, mai presus de mârșăvie și neîncredere.  Și acea parte caută să iasă la suprafață, să devină puternică și sigură pe ea. E acolo... știu.  Și e frumoasă!
www.oklifecoaching.com

Enjoy and Shine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un moment cu tine...

Când noaptea îți devine dușman

Hell isn’t a bad place to be