Călătorie în timp

Mă pregătesc de călătorie. Deschid ochii dimineața și, încă dinainte de a-mi aminti de ce, simt bucuria și nerăbdarea pe care le aveam în copilărie înainte de o aventură în necunoscut. Atunci lumea mi se părea un loc fantastic; o descopeream, o gustam, o simțeam, cădeam, plângeam , ca peste două minute să încerc din nou cu ochii încă în lacrimi, dar cu zâmbetul pe buze.

Dar asta a trecut... azi sunt un adult... un om mare... care nu își permite să cadă... căderile sunt dureroase și oameni de peste tot se uită la tine, cu milă uneori, iar alteori cu atitudinea dojenitoare de Ți-am spus eu!”. Uneori cineva se apleacă să-ți întindă o mână de ajutor. Vrea să te ajute să te ridici și să fii la fel ca ei, să te învețe cum se fac lucrurile aici, cum trebuie să le faci, cum ți se cere să le faci. Sunt binevoitori, doar că tu nu vrei asta!
Dar dacă azi, doar azi, plec în această călătorie fără să-mi pese de greșeli, de căderi, de ce cred cei care insistă să mă dojenească…

Dacă azi, doar azi, îmi dau voie să fiu din nou copil și să pornesc cu toată viteza spre necunoscut, explorând cu ochi curioși și larg deschiși ceea ce găsesc în jur…
Și îi las pe toți binevoitorii în urmă, cu mâinile întinse pentru a mă proteja, strigând după mine: “Ai grijă! Te poți lovi!”. Da, știu asta. Știu că pot să cad și să mă lovesc. Dar pe de altă parte știu și faptul că sunt puternică și mă pot ridica… Din nou și din nou.

Așa că lasă jocul să prindă viață! Ai încredere în tine. O cădere nu e sfârșitul lumii, o greșeală nu te face să fii mai puțin. Asumă-ți cine ești cu adevărat, mai presus de job-ul tău, de prieteni și familie, de ceea ce ai făcut până acum. Și mergi mai departe… cu curaj și curiozitate.
Iar dacă îți dorești un partener în această călătorie, un partener care nu te judecă, care nu îți impune soluții gata fabricate ci te ajută să le găsești pe ale tale, care se bucură cu tine pentru success și îți crează un mediu sigur în care poți învăța să fii mai puternic, pot să te însoțesc. Cum? Detalii pe www.oklifecoaching.com.

Enjoy and Shine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un moment cu tine...

Când noaptea îți devine dușman

Hell isn’t a bad place to be